Rosa Skattlådan

Vi som driver familjeföretaget Rosa Skattlådan heter Karolina och Victor. Till vår hjälp har vi våra två barn, Alice och Vidar.

Vår huvudsysselsättning är vakteluppfödning och biodling.


Karolina

Karolina är uppvuxen i utkanten av en större stad i sydöstra Polen. Hon har tidigare arbetat som översättare men arbetar idag med djur och natur på heltid. Karolina är utbildad yrkesbiodlare och innehar en examen från Yrkeshögskolan för biodling i Höör.


Victor

Victor är uppvuxen på en gård i Skåne och är utbildad viltmästare. Han har arbetat som yrkesjägare sedan 2006. Till hjälp i sin yrkesroll har han jakthundarna Allan, Maja och Chris.Följ det dagliga arbetet via INSTAGRAM och FACEBOOKKvalitetsprodukter från frigående djur

Efter alla köttskandaler och artiklar om matfusk, bestämde vi oss för att själva producera kvalitetsprodukter från välmående och frigående djur . Vi producerar mat som gynnar både människan och naturen.Närproducerad och nyttig mat

Vi känner oss lyckligt lottade som har tillgång till närproducerad, nyttig och bra mat. Vi vill gärna att också du ska kunna ta del av den vardagslyxen.